Завршен апел за помош на Дарко Трајковиќ

1

Дарко Трајковиќ има 21 година и боледува од церебрална атрофија на мозокот. Тој беше на бројни испитувања и резултатите покажаа дека има оштетувања на мозокот со што му е препишана терапија која се состои од 13 видови на биооргански капки кои треба да се набавуваат од Америка и терапија во хипербарна комора. Да му помогнеме на Даре!!!

Со еден повик на 077 143-778 (ВИП) донирате 100 денари.

Или пак, жиро с-ка 300007098984321 Комерцијална банка АД Скопје.

Даре ќе Ви биде многу благодарен.
ДА МУ ЈА ВРАТИМЕ НАСМЕВКАТА НА ЛИЦЕТО!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: