Завршен апел за помош на Дарко Анески

7

10711627_627497174030526_368369688_n

Драги пријатели, ајде уште еднаш да ја покажеме хуманоста на дело!

Дарко Антески, роден 1982 година, по тешката сообраќајна несреќа во 2009 година, подолго време бил во коматозна состојба и лекуван на клиниката Карил, со дојагноза лезија на брахијалниот плексус.

Низ годините состојбата се подобрува, но останува проблем со раката која треба да се оперира.
Сепак, има решение-операција во Истанбул, Турција, која чини 35000 евра, а која Фондот за Здравство не ја покрива.

Да покажеме дека имаме срце!


UNI BANKA  Девизна сметка
IBAN ; MK 07240057019674832
SWIFT  CODE  UIBMMK  22
DARKO ANESKI 

UNI BANKA Денарска сметка
UNIBANKA 240057019674832
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: