Завршен апел за помош на Дарио Митров

4

Младиот Дарио Митров има потреба од наша помош.

Тој на ден 02.09.2013, на тренинг, се здоби со повреда на десното око при што му е константирано одлепување на ретина – периферно со дупки на ретина.

Клиничкиот конзилиум на ЈЗУ Универзитетската Клиника за Очни болести од Скопје констатира дека итно му е потребна операција во Бугарија, каде што докторите гарантираат за подобрување на неговиот вид.

Доколку сакате и Вие да ја поддржите оваа хуманитарна акција и да му помогнете на Дарио, донирајте 100,00 денари од мрежата на T-mobile на телефонскиот број 070/143-112.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: