Завршен апел за помош на Данијал Алија

14

Данијал Алија е младо момче кое боледува од Јунигов сарком, тип на коскен тумор, кој мора итно да се третира во Турција.
За да му помогнеме на Данијал во неговата борба за здравјето и животот, неговото семејство замолува да одвоиме сите од нашето малку , и да помогнеме.
Да го спасиме Данијал!

TЕЛЕКОМ 070 143-105
ONE 075 143-700
VIP 077 143-779

Трансакциска сметка:  KOMERCIJALNA BANKA 300007037311527

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: