Завршен апел за помош на Даниела Наумова

13

ДРАГИ ПРИЈАТЕЛИ, НИЕ СМЕ НА РЕД! СЕКОЈ ОД НАС!

Даниела Наумова, млада жена, мајка на две малолетни деца,голем борец,боледува од карцином на дојка и нејзината состојба секојдневно се влошува.

Потребни се многу лекови и третмани кои за жал, семејството не е во состојба во целост да ги обезбеди.

Затоа Ве замолуваме,Вас,сите хумани луѓе, кои сте во можност да донирате,на долунаведената сметка,за да се спаси животот на една храбра жена.

Да помогнеме, ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ !!! –

Gabriela Mihajlovska 2006978428008 br. na smetka 210501570071440 vo NLB

-za uplata od stranstvo

Gabriela Mihajlovska bul.Jane Sandanski 14/1-18 Skopje Iban code MK07210501570071440 Bank name NLB Tutunska banka A.D. Skopje Majka Tereza br.1 Makedonija swift TUTNMK22

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Ики, на Одговори

    дали може да се остави број за донации од мобилен?

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: