Завршен апел за помош на Даниел Здравков

7

Да подадеме рака за помош на Даниел!

Даниел  Здравков од Радовиш боледува од неколку болести: ULCEROZEN KOLITIS, BEHTEREV SINDROM (ANKILOZEN SPONDILITIS), POLI ARTRITIS.

Тој не е во можност да го продолжи алтернативното лекување во Црна Гора, во клиника каде е потребно да се лекува 20 дена минимум, а цената за еден ден е 120 евра, поради што упатува апел до сите хумани граѓани кои се во можност да помогнат и донираат да го продолжи лекување.

Вашите донации средства може да ги уплатите на име на Даниел Здравков

200002839489819  – СТОПАНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ

ЗА ДОНАЦИИ ОД АМЕРИКА -MK7200002839490304-долари


 ЗА ДОНАЦИИ ОД ЕВРОПА MK07200002839491953 -евра

или IBAN: MK07210500005463186

КОНТАКТ СО ДАНИЕЛ НА 076642323

Информациите се превземени од  фб групата APEL ZA POMOS ZA DANIEL SHAC

и од http://provereno.mk/

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: