Завршен апел за помош на Даниел Митков

16

Даниел Митков од Кочани настрада во сообраќајна несреќа во која се здоби со тешки повреди на р’бетниот столб и остана парализиран во долниот дел од телото.

По неопходниот медицински третман во Р.Македонија е потребен третман со матични клетки и рехабилитација за подобрување на неговата состојба во Р.Кина. Хируршкиот зафат и рехабилитацијата се закажани во WU Medical Centar во Пекинг, Кина, за кои се неопходни средства во висина од 25.000 евра.

Бидете хумани!!! Подадете рака и донирајте за Даниел Митков повторно да ја почуствува радоста на животот!!!

Ви благодариме,

Со почит.

Телефонски броеви за донации:


ВИП Оператор: 077 143 110
T-Mobile oператор: 070143112

Сметки за донација:

NLB ТутунскаБанка
210 7000006159 89

Девизна сметка:
IBAN Code
MK0 7210501648454230
SWIFT TUTNMK22

 

Група на Facebook

 

***апелот е завршен по успешната операција

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.
Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: