Завршен апел за помош на Далибор Апостоловски

9

ДА ПОКАЖЕМЕ ХУМАНОСТ!
На Далибор Апостоловски му е дијагностициран тумор на мозокот на 8ми октомври 2014.
Операцијата во Сан Франциско на 20ти октомври оваа година со цел да се отстрани малигниот тумор беше успешна.

Далибор своето лекување треба да го продолжи со хемотерапија но бидејќи моментално не е покриен со медицинско осигурување, не е во можност да плати за неговиот третман.

Тој и неговото семејство креираа онлајн фонд на кој можете да донирате и да му помогнете да ја достигне сумата од $17,000.00.

Донации преку: GoFundMe

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од aaa, на Одговори

    treba 1 den da se prijavi kako nevraboten i za 1 mesec da bide zdravstveno osiguran

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: