Завршен апел за помош на Борче Тасев !

1
Пријатели, да одвоиме пет минути и да уплатиме на сметката за да го спасиме Борче Тасев!
Борче Тасев е роден со срцева аномалија. Потребно е да се направи итна операција на срцето во Бугарија, а неговото семејство не е во можност да ги покрие трошоците. Ве молиме за хумана помош
Жиро сметка
200002354330448
Стопанска банка
на име Тасева Снежана.
Кој колку може, заедно можеме многу!
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од sashka, на Одговори

    Stavete telefoni!

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: