Завршен апел за помош на Бојан Ѓуревски

8

Поради тешка болест на цревата, која секојдневно му го загрозува животот, седум ипол годишниот Бојан Ѓуревски потребно е да замине на испитување и третман, во единствениот за таа намена подготвен центар, во Синсинати Детската Болница во САД. Да му помогнеме на Бојан. Бидете хумани и донирајте на :

Трансакциска сметка на НЛБ Тутунска Банка Скопје: 210-5016576432.34.

Или на телефон: 075-143-350 ( 100 денари – само за корисниците на ONE).

070143102 (100 денари – само за корисниците на T-Mobile)

077-143-772 ( само за корисниците на VIP )

Ви благодариме.

 


Извор

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: