Завршен апел за помош на Богдановски Димитар

0

Апел за помош за Богдановски Димитар кој е на шест годишна возраст и боледува од аутистички синдром. За негово лекување во Р.Турција потребни се 10.000 евра. Покрај сите залагања, родителите не се во можност да обезбедат доволно средства, па ве замолуваме Вие хумани граѓани да донирате 100 денари со едно вртење на следните тел: 070/143-133 и 077/143-133.

ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРИ СЕМЕЈСТВО БОГДАНОВСКИ!

————–

Извод: Idividi

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: