Завршен апел за помош на Богдан Цветков

24

ХУМАНОСТА Е ДОБЛЕСТ НА СРЦЕТО НЕ НА РАЦЕТЕ .. ДА ПОКАЖЕМЕ КОЛКУ ГОЛЕМО СРЦЕ ИМАМЕ!

 

Богдан Цветков од Струмица с. Гр. Балдовци, со повреда на рбетниот столб со дијагноза Paraparesis post fram th12 th11.

Има потреба од парични средства за операција во Истамбул, во клиниката Sante Plus, каде треба да му се гради протеза на колк.

Испитувањата и самиот зафат чинат 4300 евра

Помогнете колку сте во можност, однапред Ви Благодараме за помошта.

Контакт со семејството: 070970834

Стопанска банка : 200001770643812

 Број за донации за ВИП корисниците : 077 143 776

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: