Завршен апел за помош на Благојчо Ѓорѓиев

13

Да му помогнеме на 26 -годишниот Благојчо Ѓоргиев да зачекори слободно повторно!

Благојчо Ѓоргиев има  26 години и боледува од Dg-Aclasio metaphisaria bill. Osteohondroma multifocalis hereditaria bill.Gennus valgum lat.dex. Gennus flexum lat.sin.St.post resectionem tumoris femoris et tibiae lat.dex., пократко valgus tumoris.

Тоа се мртви коски на нозете кои не му овозможуваат нормално движење, па Благојчо е претежно врзан за кревет, со напори да прави движења кога има потреба. Доколку навреме не се оперира, а последици од сегашната ситуација се можноста да дојде до искривување на колковите а воедно и на рбетот од кој веке има дел искривеност во колковите  а може да завраши дури и во количка.

Операцијата која му е потребна да се санираат проблемите на Благојчо Ѓорѓирв треа да се изврши во Болницата “Филип Втори ” во Скопје.

Самиот зафат чини 15000 евра, сума која Благојчо и неговото семејство не можат да си ја дозволат.

Донациски број за ОНЕ корисниците: 075143350

Донациски број за Т-Мобиле корисниците: 070143107

Донациски број за ВИП корисниците : 077143770

Сите кои сакаат да помогнат, можат да уплатат сума на

Трансакциска сметка:

200002528489389 Благојчо Ѓорѓиев ул.Гоце Делчев бр 17 Виница

Транскациската сметка е на Стопанска Банка

Контакт телефон на Благојчо : 078250765

11007704_410226869136696_1054539370_n (1)

11004867_410226715803378_1121530566_n

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.
Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: