Завршен апел за помош на Благој Димитров

11

Да му помогнеме на малечкиот Благој Димитров!
Тој боледува од тумор на мозокот и треба под итно да се упати во Турција на радиотерапија, која е сочинета од 30 третмани и чини 17950 евра. Родителите на Благој не се во можност да ја покријат таа сума и затоа апелираат на нашата хуманост.

Број за донации на Т-Мобиле мрежата 070143107

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

3 коментари

  1. Објавено од biljana, на Одговори

    ima li broj od vip?

  2. Објавено од Vili, на Одговори

    Vo momentot nema broj od Vip i One se trudime da dobieme.

  3. Објавено од Sasho, на Одговори

    Ve molam objavete koga ke se otvori smetka vo banka za donacii.

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: