Завршен апел за помош на Благица Јанева

6

Да и помогнеме на Благица Јанева!

Таа е самохрана мајка на две дечиња, која е останата без таткото на дечињата кога била бремена со второто детенце.

Без никаква помош, сама ја води борбата за своите деца.

Како и секоја мајка, и таа го посакува само најдоброто за нив.

Да и помогнеме неа и на нејзиното семејство!

unibanka broj na smetka 240137015732845

 

Контакт на https://www.facebook.com/blagica.janeva.927

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: