Завршен апел за помош на Билјана Јанеска

9

 

 

По успешниот третман во Унгарија, Билјана Јанеска, која боледува од рак на кожата, продолжува со третмани кои чинат околу 500 евра месечно. Третманите треба да бидат во времетраење од две години.

Да и помогнеме да истрае на својот пат кон победата на оваа болест.

210501682246023 NLB TUTUNSKA BANKA – Девизна сметка ,

и 200001840023159 СТОПАНСКА БАНКА -Денарска сметка .

За уплати од странство :CLIENT DETAILS :

name / surname : BILJANA JANESKA , Add: ZELEZNICKA 8 OHRID ,

IBAN Code MK07210501682246023

BANK DETAILS : BANK NAME : NLB TUTUNSKA BANKA A.D.SKOPJE ;

BANK ADDRESS : MAJKA TEREZA BR 1 ;

DRZAVA : MAKEDONIJA ; SWIFT : TUTNMK22 .

Билјана: „Ве молам да ми дадете поддршка за да продолжам со лекувањето и да се изборам со Господ напред. Благодарам од срце!“

Контакт: 078258984

 

***апелот е завршен по успешните третмани

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: