Завршен апел за помош на Башким Салкоски

4


Пријателите на Башким Салкоски од Љубаништа апелираат до сите хумани луѓе да му се помогне да го продолжи својот млад живот и биде заедно со своите најмили и најблиски.

Од неодамна Башким треба да замине на операција во германискиот град Бамберг.

За да се подмират сите трошоци околу оваа операција  какои и другите дополнителни трошоци после завршената операција и предстој потребни се дополнителни финансиски средства.

Заради тоа Почитувани ! Уште еднаш се надевам дека ќе одговориме и на овој предизвик како и на претходните други на кои сме одговарале онака како што треба. Затоа што со помагањето на другите, си помагаме себе си !

Заради тоа уште еднаш ги повикуваме сите оние кои сакаат да помогнат, своите парични износи-средства да ги донираат на долу наведената ж-сметка, покрај тоа парични средства можат да се донираат и во просториите на канцелариите на џамиските одбори во нашиве населби,  и во текот на целиот ден во наредниве денови.

Ж-сметка за уплата на парични средства:
Baskim Salkoski Iban: mk07240237018550884 Swift: uibmmk22

ПРЕВЗЕМЕНО ОД: Спектра

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: