Завршен апел за помош на Анита Стојановска

1
Животот во еден свет, како овој, исполнет со болка, тага, незадоволство и тешкотии не тера да се подзамислиме, дали има причина за да бидеме човечни. И секогаш ни останува само еден одговор…
Заборави на себе, помисли малку и на другите, и ќе дознаеш која е потребата да бидеш добар…ЗАТОА МОИ ПРИЈАТЕЛИ БИДЕТЕ ДОБРИ И ПОМОГНЕТЕ
Анита Стојановска (41 година) од с.Гермијан, Битолско, боледува од АЛС (Амиотрофична латерална склероза) за која постои УСПЕШЕН третман и УСПЕШНО лекување единствено во Кина со методата на матични клетки.
Потребни се 25000 евра за третманот.
ВЕ молиме да донирате парични средства за нејзино лекување.

Жиро сметки:
200-0012548300-16 Стопанска банка АД Скопје
21-612-0010086.8 Хал Банка АД Скопје
200-0015574755-45 Стопанска банка АД Скопје

И со вртење на донацискиот број од мрежата на Т Мобиле донирате 100 денари 070 143 103
Однапред благодариме на Вашата помош и поддршка.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: