Завршен апел за помош на Андреј Насевски

14

Превземено од Аберџија

На младиот Андреј Насевски, 16 години од Злетово, му е дијагностицирана многу ретка болест Хередитарна спиноцеребеларна атаксија со неуропатија, кардиомиопатија и сколиоза. Единствен начин да му се помогне е со трансплантација на матични клетки во Кина, за кој третман се потребни 30.000 евра, сума која за младиот Андреј и неговото семејство е недостижна без помошта од сите нас….

 

Трансакциска сметка во ТТК Банка АД Скопје : 290500015321273

Да помогнеме сите на младиот Андреј да се врати во нормален живот, раст и развој, како и пред се, самостојно извршување на неговите секојдневни потреби.

Благодарност до сите чие што хумано срце нема граници.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: