Завршен апел за помош на Андреј Коруновски

15

Нашиот другар Андреј Коруновски од Битола, боледува од заболување на црниот дроб. Потребна е итна трансплантација на неговиот црн дроб, во рок од 6 дена. За таа трансплантација, што треба да се организира во Турција, потребни се 20.000 Евра. Донатор негов е таткото на Андреј.

240 157 006 692 056 – денарска сметка
IBAN : MK07240157019041902 – девизна сметка

Овде можете да ги извршувате вашите донации. Од името на Андреј и неговата фамилија, срдечно ви Благодариме.

Фејсбук профил на Андреј Коруновски

Извор: ФБ страница

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Vikz Naumovska, на Одговори

    Smenata e smetkata za donacii, novata e
    240 157 006 692 056
    Vo uni banka i rasirete ja vesta ve molam

  2. Објавено од dsadsadsaddassadsad, на Одговори

    ima broevi?

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: