Завршен апел за помош на Андреј Бадаровски

12

 

 

 

Да помогнеме на еднo дете, да спасиме еден млад живот!

070143104 (Т-Мобиле корисници)

075 143 850 (ONE корисници);

077 143776 (ВИП Корисници)

-Деветмесечниот  Андреј Бадаровски има оштетување на црниот дроб, и треба итно да му се изврши транслантација на црн дроб во Клинички центар во Загреб. Неговата здравствена состојба е многу тешка, моментално Андреј е хоспитализиран во Клиничкиот Центар во Скопје, од каде итно мора да замине на операција во Загреб, најдоцна за една недела.

Да подадеме рака, да помогнеме кога највеќе треба!
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

5 коментари

 1. Објавено од ggsagsagsagas, на Одговори

  Izdrzhi Andrej!!! Verba vo Bog!!!

 2. Објавено од gsaggsagasgas, на Одговори

  Izdrzhi Andrej!!! Verba vo Bog!!!

 3. Објавено од gsagsasagasgasga, на Одговори

  Izdrzhi Andrej!!! Verba vo Bog!!!

 4. Објавено од gsagsagsagag, на Одговори

  Izdrzhi Andrej!!! Verba vo Bog!!!

 5. Објавено од gsagsagsasgagsa, на Одговори

  Izdrzhi Andrej!!! Verba vo Bog!!!

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: