Завршена апел за помош на Алије Муаремовска

5

Да подадеме рака и да помогнеме, и сега како секогаш досега.

Алије Муаремовска има потреба од итна операција, која треба да се направи во Ремедика и чини 70000 денари.Кај Алије се откриени ретки насобири на тиреоцити и лимфоцити со бенигни цитолошки карактеристики, и таа мора итно да ја оперира жолчката.

Телефонски броеви за донации:

070 143 102- за корисниците на Македонски Телеком

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: