Завршен апел за помош на Ален Крстевски

1

Aлен Крстевски веќе два пати е опериран тумор на мозокoт, сега кај него повторно е утврден тумор на мозокот кој под итно треба да се оперира. Операцијата е закажана за 02.03.2012 во болницата Ремедика и би чинела околу 10.000 евра но семесјството не е во можност да ги обезбеди овие средства, затоа апелираме до сите хумани луѓе да му помогнат на Ален со вртење на следниот број од мрежата на Т мобиле: 070/ 143 106

Бидете хумани!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: