Завршен апел за помош на Александра Спасовска

28

 

10342803_1527281787558338_4611337824095281457_n

Обраќање на мајката на Александра до сите хумани луѓе: 

„Драги мои пријатели,

Морам да Ви се обратам, затоа што сте ми последна надеж.
Долго време, се справуваме со нашата семејна трагедија, која на мојата ќерка Александра Спасовска беше прекрасно послушно дете до 07 04 2014 година тој кобен ден кога имаше пад од велосипед е во тешка општа состојба кај неа беше двапати хирушки интервенирано.
Моменталната состојба и е стабилна општа состојба без свест ,реагира само на груба дразба, со сопствено дишење таа сега се наога во Геријатрискиот завод лекувањето е веке 7 месеци за рехабилитација за подобрување на нејзината состојба ми се потребни финансиски средства.
Неизмерна е мојата благодарност како родител до сите Вас. Ви се обраќам со молба, во границите на Вашите финансиски можности, да и помогнете на Александра

Вашите донации можете да ги уплатите на следните сметки:

Денарска жиро сметкa на Весна Спасовска
Стопанска банка АД-Скопје  
2 0000 2426360902
Цел на дознака: Хуманитарна помош за Александра Спасовска“

Донациски број од ВИП: 077 143 779

Превземено од: Подај рака за Александра

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Марија, на Одговори

    Се надевав дека ќе има броеви оддамна ама гледам уште нема.Ќе има наскоро или не?!

  2. Објавено од Nade, на Одговори

    Донациски број од Т-Мобиле: 070143144

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: