Завршен апел за помош на Александар Велески

2

 

Живееме од она што го добиваме, но го исполнуваме животот со она што го даваме— Винстон Черчил

 

070143115 (Т-Мобиле корисници)– Александар Велески боледува од церебрална парализа.За да се подобри неговата состојба, неопходно е да оди на третман со матични клетки во Р.Бугарија, третман кој би чинел 10700 евра. Ајде да му помогнеме на Александар и неговото семејство!

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Трале, на Одговори

    Да , треба да се помогне. Ама како човек да размислува ???? Мојата сестра тешко се повреди при пад од мотор, од почетокот имаше шанси да се интервенира додека повредата беше “ТАЗЕ”.. Добив 3 броја од сите оператори и за жал едвај собрав дури 1000 ден. Ги подигнав со задршка од 250 ден – тие пари ги земав и на првиот човек што просеше му ги оставив. Тие за сестрами не значеа ништо ама за човекот кој питачеше преставуваше богатство. Затоа престанете со овие апели за помош…..обрате те се до ДРЖАВАТА таа е одговорна затоа што се плакаат даноци и здравствени придонеси.

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: