Завршен апел за помош на Александар Мишев

3

Младото момче од Моноспитово – Струмичко, 19-годишниот Александар Мишев боледува од прогресивна мускулна дистрофија. Тој не може да се движи самостојно.

Современата медицина денес му нуди втора шанса. Доктори од Кина му даваат надеж дека со трансплантација на матични клетки ќе може повторно да се движи.

За неговото лекување во „Wu Stem Cells Medical Centar“ (Центар за матични клетки во Пекинг – Кина), потребни се 28.000 евра.

Да му помогнеме на Александар Мишев. Хуманоста на добрите луѓе му е единствената светла надеж.

Сметка за донација:
Трансакциона сметка – 300037023777746
депонент: Комерцијална Банка

Девизна сметка
BENEFICIARY:
Name and Surname: ALEKSANDAR MISHEV
Adress: MONOSPITOVO 79, STRUMICA R.MACEDONIA
Acc no: 0230706011647
IBAN: MK07300307060116406
Field 70: Remittance information (specific request)

(посебно барање за приливот)
BENEFICIARY’S BANK:
Komercijalna banka AD Skopje
Ul.Orce Nikolov br.3, 1000 Skopje,Macedonia
BIC/SWIFT CODE: KOBSMK2XSRB

Мобилни броеви за  донација:

077/143-773 Само за Корисници на ВИП

075/143-075 Само за Корисници на ОНЕ

070143104- само за корисниците на Т-Мобиле

Цена на повик: 100 денари

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: