Апел за помош на Александар Милошески

0

Александар Милошески треба ИТНО да се оперира од тумор на мозок, операцијата е во Словениjа на Институтот за неврологија, а бидејки македонскиот фонд за здравство одбива да покрие макар и дел од трошоците за операцијата потребна му е вашата финансиска помош.

Може да донирате 100 денари со повик на броевите: 070 143 109 (само за мрежата на Т-Мобиле), 075 143 550 (само за мрежата на One) и 077/ 143 703 (само за мрежата на Vip)  Трансакциска сметка 300007086019204 Комерцијална Банка АД Скопје.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.
Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: