Завршен апел за помош на Александар Ицковски

0

Александар боледува од РЕТИНОПАТИЈА PREMATURE оштетување на видот од инкубаторите.

Него веќе му се направени три ласерски  операции во Белград до неуспешно а следат уште три операции во Белгија н а кои се надеваат родителите и тоа за спасување само на левото око.И затоа апелираат до сите хумани граѓани за помош со вртење на бројот 070/ 143-144 од мрежата на Т Мобиле.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: