Завршен апел за помош на Александар Галевски

8

Пријатели, ајде уште еднаш да ја покажеме хуманоста на дело!
Александар Галевски има тешко оштетување на видот поради што мора итно да оди на операција. Операцијата која би му помогнала да не го изгуби комплетно видот (секундарна имплантација со склерална фикација ) треба да се изврши во European Eye Hospital и чини 184000 денари.

Донации на трансакциска сметка: 21050-16529324-29 НЛБ Тутунска банка
Бројот на кој можете да донирате 100 денари е 070/143-122 (Т-Мобиле Корисници).
Ви благодариме на Хуманоста.

Facebook страна 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.
Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: