Завршен апел за помош на Ацо Митев

1

Ацо Митев (48 години) од Валандово, боледува од АЛС (Амиотрофична латерална склероза) за која постои УСПЕШЕН третман и УСПЕШНО лекување единствено во Кина со методата на матични клетки.
Потребни се 25000 евра за третманот.
ВЕ молиме да донирате парични средства за негово лекување.
тел: 077 143 772 VIP
Жиро сметка:
210700000598723 тутунска банка
Однапред благодариме на Вашата помош и поддршка

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: