Завршен апел за помош на 26 годишниот Даниел Мустеников

8

На дваесет и шест годишниот Даниел Мустеников од Кавадарци кој настарада во сообраќајна несреќа му е потребна вашата помош.

Потребно е понатамошно лекување и оперативни зафати во болнички установи во Турција. Даниел ја очекува вашата финансиска помош за да го продолжи лекувањето.

Уплатата можете да ја извршите на жиро сметка:
300007083857559 Комерцијална банка
Партија 83857547

ДА ЈА ПОКАЖЕМЕ НАШАТА ХУМАНОСТ!

Превземено од: kavadar4e.com

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: