Завршен апел за помош на Наташа Николоска

0

НАТАША НИКОЛОСКА од Прилеп има 5 и пол години. Поради болест на CNS “Encephalopatiya chronika’epi foc.et mioklonika,h.l dex,RPM.hipoton.gen” сеуште неможе сама да оди и да зборува…

Потребен е повеќекратен медицински аминокиселински третман во  Медицински центaр ,,ИНТЕРМЕД – ПРИМА” Бyгариja, Пловдив 4002 ул.”Филип Македонски” № 37, за кој се потребни 6.500 ЕВРА финансиски средства кои не сме во можност сами да ги обезбедиме, и двајцата родители со високо образование сме невработени. Ги молиме сите добри и хумани луѓе, фирми, организации, здруженија, кои се во можност на било каков начин да ни помогнат, ЗАЕДНО да и помогнеме на НАТАША, како и сите други деца да ги оствари сите свои детски соништа.

ОДНАПРЕД, ОД СРЦЕ ВИ БЛАГОДАРИМЕ!

СЛАВИЦА И САШО НИКОЛОСКИ  УЛ,,ДЕБАРЦА, Бр.63  7500 Прилеп  Р.Македонија
КОНТАКТ: E-mail sasho.nikoloski@yahoo.com ТЕЛ. 076-603-198 ; 078-489-714

НАТАША НИКОЛОСКА        Ж.С. 200001686669069               ЕМБГ. 2212004455074
**уплата на финансиски средства                       СТОПАНСКА БАНКА  АД-СКОПЈЕ

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: