Апел за помош на Искра Донева

0

iskra_doneva_230_180

Искра Донева е болна од церебрална парализа и за подобрување на здравствената ситуација потребна и е трансплантација на матични клетки. За неколку етапниот третман во Москва вкупно се потребни околу 62.000 евра.

Искрено се надеваме на вашата хумана поддршка.

Нашата помош за остварувањето на сонот на Искра може да се уплати  на жиро сметката

Тутунска банка АД Скопје
Сметка број: 210501218077355

Или од странство на :

Tutunska Banka AD Skopje
“Vodnjanska” br.1“
SWIFT: TUTN MK 22
IBAN: MK07210501218077355

Тука е и бројот за донации

Т-MOBILE   070143144

One 075/143-777

Vip 077/143144

каде со секое вртење донирате 100 денари

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Pingback: Online casino

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: