Завршен АПЕЛ НА www.tvoevreme.com ДО ХУМАНИTE МУЗИЧКИ ГРУПИ И ПЕЈАЧИ

2

Преземено од www.tvoevreme.com

“На 21 септември во склоп на “Кочански денови на оризот 2014″ ќе се одржи голем хуманитарен концерт, чии парични средства ќе бидат наменети за операцијата на нашиот сограѓанин Даниел Митков.

Концертот ќе биде во организација на општина Кочани и мнозинство млади луѓе од Кочани.
За таа цел, ги апелираме сите хуманитарни музички групи и пејачи како од Кочани, така и надвор од градот да поклонат дел од своето време со кое ќе бидат мотивот за собирање поголема парична сума за Даниел.

Сите заинтересирани за повеќе информации и пријави да се обратат до Локалната самоуправа на општина Кочани или до редакцијата на Твое време: tvoe.vreme@yahoo.com 

Дел од вашето скапоцено време исполнето со музика и поддршка, за нашиот Даниел значи надеж.
Затоа сите заедно да бидеме дел од овој голем хуманитарен концерт.”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: