Акција !!!

0

Предновогодишно гушкање и хуманитарна акција во сабота на 25 декември 13 часот Плоштад Македонија.

Бидете таму,

Ќе се собираат донации , стари играчки и слатки за да направиме новогодишни пакетчиња за децата од Домот за слепи лица “Димитар Влахов”.

Бидете хумани !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: