Да ја помогнеме изградбата на манастирот “Свето Преображение Христово” во Гостивар

2

Превземено од www.press24.mk

 

“По цели 100 години во населбата Циглана во Гостивар, започна да се гради манастир „Преображение Христово“ по иницијатива на граѓаните.

Се повикуваат сите заинтересирани граѓани кои сакаат да помогнат во изградбата на манастирот, да донираат на жиро сметка: 240340103336828 – УНИ банка на име Здружение Христово Преображение Гостивар Циглана

За сите останати информации, граѓаните можат да се информираат на телефонскиот број: 078703337.”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Еко Отпад Г-вар Павле Димовски, на Одговори

    Прекрасен божји храм Господ напомош.

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: