Да ги поддржиме акциите на “Поглед кон Вистината”

2

Почитувани

Невладината организација “Поглед кон Вистината” го работи проектот “Вистински дела на Љубезност”, во склоп на кој се дели Седичен оброк на бездомници во Скопје и се посетуват социјално загрозени семејства на ои им се помага со храна, облека,средства за хигиена, мебел, облека и слично.

Да ја поддржиме сите работата на оваа оргаизација, со повик на донацискиот број на Т-Мобиле: 070143424.

Да дадеме и ние допринос во патот кон подобро утре и градењето на подобар свет, кои ова организација веќе одредено време се труди да ги направи.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: