Апел за помош на семејството Тодоровски

14

На 12.11.2016 година во страотен пожар изгоре куќата на семејството Тодоровски. Покрај тоа што за само неколку мигови го загубија својот дом, семејството за жал ја изгуби и главата на семејството, таткото, кој го загуби животот за време на пожарот.

Сега, мајката со двете деца е привремено сместена кај роднини, но на семејството неопходни му се средства да можат да ја обноват куќата и повторно да имаат кров над глава.

Сите хумани луѓе кои сакаат да помогнат на семејството Тодоровски кое во пожар ја загуби куќата, но и таткото, може да донираат на трансакциска сметка:

200 0018828587 47
Стопанска банка АД Скопје
Христијан Тодоровски

за донации од странство:

SWIFT: STOBMK2X

STOPANSKA BANKA AD SKOPJE IBAN: MK07200003096596370 HRISTIJAN TODOROVSKI  

ul.21 br.60  7000 Bitola Macedonia

Да помогнеме на ова семејство!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: