Апел за помош на семејството Маневски

13

Преземено од Вистински Дела На Љубезност

„Нивната куќа е во распаѓање и видливи се пукнатини на надворешните ѕидови и попуштени плафони во дел од внатрешните простории. Доколку сте во можност да му помогнете на ова семејство, тоа можете да го сторите на следните жиро сметки:

Сања Маневска
с. Сујаклари Велес

Денарска сметка:
210501610904075
Тутунска банка

Девизна сметка:
02-307-0636113.3
SWIFT KOBSMK2X
IBAN MK07300307063611316
Комерцијална банка

Однапред ви благодариме за вашата дарежливост.“

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: