Апел за помош на Стефанија Петрова

15

Преземено од фб.

Стефанија има само шест години, но животот уште од сега ја прави борец. Стефанија веќе води голема битка, битка за своето срце.
Пред една година беше оперирана во Бугарија, но сега мора повторно да замине на катетаризација во Клиниката за Детска кардиологија во Софија. Сумата за Стефанија е покрена од Фондот за Здравствено осигурување. Превозот, престојот, како и понатамошното лекување не е покриено. Мајката на Стефанија е самохран родител која заедно со Стефанија се борат со сите можни сили да бидат победници во оваа битка.
Да им покажеме дека не се сами во оваа битка.

Tелефонскиот број за донации (за корисниците на Телеком) 070 143-191.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Александар, на Одговори

    Оставете сметка за донација….

  2. Објавено од jasminaap, на Одговори

    Почитуван Александар, немаме информација за трансакциска сметка во моментот. Кога ќе имаме информација, ќе Ве известиме.

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: