Апел за помош на Снежана Трајковска

8

Снежана Трајановска боледува од малигнен канцер и е во прв стадум. Ракот е пронајден на тироидната жлезда, направена е операција и делумно е остранет ракот потребно е сега со хемотерапии, зрачења и лекување да се стопира проширувањето на ракот по можност и да се уништи болеста комлетно. За сето тоа се потребни финансиски средства за хемотерапиите, зрачењата и лекувањето. Потребни се донации.

Цената на еден повик е 100 денари… ДОНИРАЈТЕ!

Броеви за донации:
За корисници на Оне.ВИП – 143-478
За корисници на Телеком- 070 143-193

Трансакциска сметка
270 7000235707 55

Да помогнеме, да споделиме, да донираме.

Превземено од ВИП и фб

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: