Апел за помош на семејството Петерле

11

Преземено од фб. Здружение Дајте Ни Крилја

АПЕЛ ЗА ПОМОШ ЗА СЕМЕЈСТВОТО ПЕТЕРЛЕ СУЗАНА,МАРКО И МИРОСЛАВ!!!
МАРКО Е СО АУТИЗАМ, ДВАЈЦАТА РОДИТЕЛИ СЕ НЕВРАБОТЕНИ И ЖИВЕАТ СО СОЦИЈАЛНА ПОМОШ ОД 2,300 ДЕНАРИ МЕСЕЧНО .
И ИТНО ИМ Е ПОТРЕБНА ПОМОШ !!!!

СЕ МОЛАТ СИТЕ ХУМАНИ ГРАЃАНИ ДА ДОНИРААТ ХРАНА,СРЕТСТВА ЗА ЛИЧНА ХИГИЕНА И 1-2 ПАРА ТРЕНЕРКИ XXL ЗА МАРКО !

КОНТАК ТЕЛЕФОН 078/343-614 И АДРЕСА НА КОЈА МОЖЕТЕ ДА ДОНИРАТЕ ул.ВАСКО КАРАНГЕЛЕВСКИ бр.25/21 стан -НАСЕЛБА АЕРОДРОМ

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: