Апел за помош на самохрана мајка

8

„Самохрана мајка сум, живеам под кирија, живеам со син кој е малолетен!Ве замолувам за помош за основни намирници за јадење и хигиена, јас сум и без шпорет електричен, готвам на плинско решо…….., имам потреба од многу работи но …..сега основно ми е храна, финансиски средства за кирија и сметки и средства за хигиена!“

Да помогнеме на самохрана мајка жртва на семејно насилство, која живее под кирија со својот малолетен син.

Сите кои сакаат да помогнат, можат да ни се обратат на меил – mail@donacii.mk или на Facebook страната Донации.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: