Апел за помош на Марија Николовска

15

Преземено од Фондација Телеком за Македонија

Марија Николовска има потреба од финансиска помош за операција во болницата Филип II. Таа боледува од тенки и кршливи коски кои ја довеле до инвалидност од 80 %.
Потребно е да и се вгради вештачка коска, но операцијата чини 5000 евра, сума која семејството само не може да ја покрие.

Телефонски број за донации 070 143-183 (за корисниците на Телеком)

Можете да донирате и на трансакциската сметка 500800017879609 Стопанска Банка а.д. Битола на име на Марија Николовска

Да помогнеме.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: