Апел за помош на Леонардо Азир

9

Леонардо Азир боледува од малигна неоплазма на мочниот меур. Тој треба под итно да се оперира, а сумата која му е потребна е 6500 евра.

Да му подадеме рака и да му помогнеме да ги собере неопходните средства.

Донирајте со повик на:

070 143-111 – за корисници на Телеком

Преземено од Фондација Телеком за Македонија

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: