Апел за помош на Јасна- самохрана мајка

9

Преземено од Коалиција Боите на животот

 

Драги пријатели
Да и помогнеме на Јасна- самохрана мајка со болен син, која живее во исклучително тешки услови под кирија а нејзиниот син има многу здраствени проблеми. Поради тешката состојба во која се наоѓа, неопходно им е храна и финансиска помош за лекови и кирија , па се обраќаме до Вас добри луѓе -кој колку може и ако е во состојба нека и помогне на Јасна и нејзиниот син.

Трансакциска сметка: 200002417432052 – Стопанска Банка АД Скопје на име на Јасна Кузмановска

Покрај и онака тешката ситуација на Јасна, таа ги изгуби и своите родители, таткото на крајот од ноември, а мајката на 04-ти декември, за што таа треба да ги покрие трошоците. Дополнителна причина ИТНО да и помогнеме на Јасна.

За повеќе информации можете да ја контактирате  Јасна на телефон 078 978 200 или jasnakuzmanovska78@gmail.com

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: