Апел за помош на Јана Арсовска

16

Преземено од фб

АРСОВСКА ЈАНА е голем франкофон, наша другарка, колешка и нашиот најголен ХЕРОЈ!

Таа СЕ БОРЕШЕ против најголемата современа болест наречена РАК и издејствува ПОБЕДА!

Се лекуваше 10 месеци во Германија и сега е во ОХРИД, дома, на топло и сигурно каде следува период на опоравување од 3 месеци.

Се разбира, по овој тежок период, не може да работи бидејки имунитетот е многу слаб после многубројните хемотерапии…
Во Јануари следува контрола во Германија за кое одење потребни се околу 5000 ЕВРА!

Доколку сте во можност, би побарала од сите вас да донирате, колку можете, на следната жиро сметка:

Arsovska Jana
530500010490410 Ohridska Banka
Gjorche Petrov 14g
Ohrid

Доколку некој донира од странство ова се податоците:

Jana Arsovska; Аddress: Gjorce Petrov 14 -g Ohrid
IBAN Code: MK07530280003077681
SWIFT: OHRDMK22
Bank Name: Ohridska Banka A.D Skopje Bank
Address: Orce NIkolov n.54
Country: Makedonija

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: