Апел за помош на Игорчо Илиевски

8

Преземено од Фондација Телеком за Македонија и ВИП

На Игорчо Илиевски му е потребна операција на ’рбетните прешлени која треба да се изврши во болница во Бугарија. Сумата која му е потребна иснесува 8.000 евра.

Донации на:

070 143-133 (за корисниците на Телеком)

143 475 (за корисниците на ВИП)

 

Да помогнеме.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: