Апел за помош на Филип Ангеловски и неговото семејство

8

15-годишниот Филип живее со својата самохрана мајка, својата тетка и баба во дом во кој нема струја, ниту други основни услови за живот.

Да помогнеме прво со финансиска помош, а втора алтернатива е храната која им е помалку потребна во овој момент.

Број на трансакциска сметка:
210501617197435
НЛБ Банка АД Скопје

За дополнителни информации јавете се на овој телефонски број 077 830-207.

Да му помогнеме на Филип и неговото семејство.

Преземено од фб

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: