Апел за помош на Давид Ѓорѓиевски

17

Преземено од фб. Фондација Телеком за Македонија

Давид Ѓорѓиевски е мало детенце со церебрална парализа. Нему треба да му се направи операција на стопалото во клиника во Скопје.
Фондот покрива дел од сумата, но семејството е без примања и не може само да ги покрие постоперативните трошоци.
Да помогнеме!

Телефон за донации 070 143-132 (за корисниците на Телеком) 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: